Zomaar een paar reacties…..


Beste Jeanette en Astrid, 

Het fratertje is nog steeds een groot succes Wat ben ik blij dat ik jullie site heb gevonden! Nogmaals super bedankt.

<Anoniem, naam bekend bij ons>


Goedemorgen, 

Ik wil u even laten weten dat mijn moeder sinds lange tijd helemaal heeft doorgeslapen zonder wakker te worden van pijn. Ik ben ontzettend blij dat ik u site voorbij zag komen. Ook namens m'n moeder reuze bedankt!!

<Anoniem, naam bekend bij ons>


Hartelijk dank voor het ontvangen van mijn “Fratertje”. Heel erg leuk het handgeschreven briefje erbij. Dit is een enorme uitkomst. Ik had zelf iets gemaakt met dezelfde gedachte maar dat lag niet erg lekker. Toen gaan googelen en kwam al meteen op het spoor van het Fratertje.  Al snel wist ik dat dit de oplossing zou zijn. Ik heb het Fratertje nu een week in gebruik en ben er erg blij mee. De eerste paar nachten is het toch wennen, heeft ook te maken met je kussen. Ik heb een gezondheidskussen met een hoge en lage nekrol. Dat is uitproberen wat dan de beste kant is. Langs deze weg wens ik jullie veel succes met het “Fratertje”.

<Anoniem, naam bekend bij ons>


Ik wil jullie via deze weg hartelijk danken  voor de snelle verzending en de persoonlijke kaart die bij het fratertje zat. Heel attent, dat kwam warm binnen. Ik heb het fratertje meteen in gebruik genomen en bevalt uitstekend.

<anoniem, naam bekend bij ons>


Hallo Astrid en Jeanette, 

Mijn zuster vindt het fratertje fijn Ze heeft het gevoel dat haar oorschelp nu zachter aanvoeld. Dus een groot succes dank jullie wel daarvoor.

Hartelijke groet To


Beste Jeanette en Astrid, 

Afgelopen woensdag 8 juli ging ik s'morgens 8 uur naar het ziekenhuis voor mijn 3e chemo en bloedtransfusie. Dit was heel moeilijk omdat ik, inmiddels meer dan een jaar, alleen op mijn rechter zij kon liggen en door de bloedtransfusie ik zo 6,5 uur moeten liggen. Ik was kapot toen ik thuis kwam, zat er helemaal doorheen. Maar thuis lag een verrassing voor mij te wachten, waar ik echt van opknapte! De postbode had mijn fratertje gebracht! Ik was er helemaal blij verrast mee, eindelijk slapen zonder pijn. Kwam precies op tijd! 
Ik wil jullie daarvoor hartelijk bedanken, ik heb er heel goed op geslapen en mijn oor is al een stuk minder rood. Weet niet wat je overkomt, geen pijn aan je oorschelp meer. Zo blij met mijn zuster die vertelde over jullie uitvinding voor mijn probleem.
Ook het meegeleverde hoesje vind ik geweldig leuk. Dat ik dit allemaal van jullie heb gekregen heb ik geen woorden voor, vind ik zoo lief en medelevend. Deed me echt goed. Hartelijk bedankt nog. Ik zal jullie met de folders promoten bij de
artsen/oncologen zodat minder mensen onnodig extra pijn hoeven te lijden.

Yaël

 

 

© 2018 - 2021 nightingales | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel